Buurtcamping Hoorn 2022

Kamperen in de wijk? Zou dat in Hoorn niet geweldig zijn? 
 • Initiatiefnemer:
 • Ingediend:
  22 mei 2021
 • Weergaven:
  34069
 • Voorstanders:
  331
Update: 1-7-2021
Helaas hebben wij ervoor gekozen de organisatie van de buurtcamping niet door te zetten. Hier hebben wij voor gekozen omdat er te weinig draagvlak was en daarnaast nog teveel onzekerheid over de financiën.

Het idee

De Buurtcamping is in verschillende gemeente al jaren een begrip. Stadsparken worden omgetoverd tot ware pop-up campings. Zo kun je gezellig samen met medebewoners drie dagen kamperen op een locatie in je eigen stad. Naast het kamperen bouwen we ook gezamenlijk aan een activiteitenaanbod voor campinggasten en bezoekers, jong tot oud, die overdag langs mogen komen. ’s Avonds nemen we gemoedelijk de dag door met de campinggasten en bereiden we ons voor op de volgende dagen. Er ontstaan samenwerkingen en bloeien vriendschappen op. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

2022 in Hoorn?

Wij van Stichting Netwerk zouden het te gek vinden om dit te organiseren. Vanwege de onzekerheden voor deze zomer en tijd voor alle voorbereidingen hebben wij ervoor gekozen voor de zomer van 2022. Stem daarom op ons idee als je niet kunt wachten om een keer te kamperen in eigen stad!

Hulp

Als we de stemmen hebben behaald dan zullen we gelijk starten met verschillende oproepen voor hulp. Het is een flink project en wij kunnen en willen het niet alleen doen maar met jullie. We gaan daarom na het behalen van de stemmen, opzoek naar enthousiastelingen die het leuk vinden om met mensen te werken. Samen met de professionele begeleiding van Stichting Netwerk en de Buurtcamping zal er vast en zeker een geweldig project uitkomen! Wil jij vanaf moment 1 zijn aangesloten? Dan kun je alvast een mail sturen naar: j.fuchs@netwerkhoorn.nl

 

Foto’s: aangeleverd door De Buurtcamping

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • geprobeerd

Deel dit initiatief