jouw idee

Heb jij een goed idee of goede oplossing voor Hoorn?

Dit is je kans! Naast de stadscommunity wilt de Gemeenteraad ook meer ideeën en initiatieven uit de samenleving halen. Aansluiting zoeken bij de raad is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseren wij samen met de raad de eerste Hoornse Initiatievenmarkt. Hier kan iedereen gemakkelijk een idee voor de stad delen.

Zo doe je mee 

Stap 1

Denk na over de vraag hoe we de stad nog mooier kunnen maken. Wat mist Hoorn bijvoorbeeld nog of hoe kunnen we problemen op het gebied van leegstand, eenzaamheid en het klimaat oplossen? Het kan een idee zijn voor jouw eigen straat of voor de hele stad. Alle ideeën zijn welkom.

Stap 2

Plaats jouw idee online via het onderstaande formulier. Jij blijft de bedenker en eigenaar van het idee. Inschrijving sluit 4 november 2019.

Stap 3

Is jouw idee concreet genoeg en is er een duidelijke rol weggelegd voor de raad? Dan wordt je op 4 december 2019 uitgenodigd om je idee kort te presenteren voor de raad, tijdens de eerste Hoornse Initiatievenmarkt. Dezelfde avond weet jij of jouw idee doorgang vindt met behulp van de raad.

De deadline van 4 november voor de initiatievenmarkt is verstreken. Op 11 november maken we bekend welke ideeën op 4 december gepresenteerd kunnen worden.