Benno

  Partner sinds: 8 september 2017

  Betrokken bij: 3 initiatieven

Even voorstellen

Benno Ellerbroek, als je hem vroeger in de Hoornse binnenstad zag stond hij op een ladder ramen te lappen. Op een gegeven moment ging dit arbeidsintensieve werk niet meer vanwege lichamelijke klachten. Hij begon met een nieuwe passie, fotograferen. Met een simpele camera liep hij zijn dagelijkse rondje met zijn hond Nelis en maakte hij wat foto's van de natuur en de honden in het Julianapark. Wat bleek, hij had er ook nog oog voor! Na een cursus en vele uren fotograferen werd het tijd voor een professionelere camera. Dit leidde tot nog mooiere foto's en steeds meer mensen begonnen zijn manier van fotograferen te waarderen. Het aantal volgers op zijn Facebook pagina groeide per dag. Ondertussen is Benno bezig sinds 2012 en ontwikkelt hij zich nog elke dag en dit vindt hij ook belangrijk. Zelf vindt hij het nooit goed genoeg. Maar wij wel! Daarom laten wij met trots een grote greep uit Benno's collectie zien.

Ook een eigen pagina?

Benno zet zich regelmatig in voor een mooie stad, maar is natuurlijk niet de enige. Zet jij je ook in voor de stad en wil je net als Benno een eigen pagina, neem dan contact met ons op.

 

 

Vraag Benno

Ondertussen wordt Benno steeds vaker gevraagd door zowel inwoners als grote opdrachtgevers zoals o.a. het West-Fries museum, X-Craft, Ooms en de Gemeente Hoorn. Benno is inzetbaar voor shoots op locatie, bedrijfs/interieur fotografie of voor het vastleggen van dierbare momenten.

Wil jij Benno laten fotograferen? Of zou jij graag iets willen voor thuis aan de muur? Heb je beelden nodig voor je website of heb je een ander verzoek? Vul dan het formulier in en vraag een offerte aan. Benno neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    Alle foto’s op deze pagina zijn eigendom van Benno Ellerbroek. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.